Prima echipă

06 Septembrie 2013, 23:28

Juan Angel Albin a semnat cu FC Petrolul Ploiești

FC Petrolul Ploiești a parafat, astăzi, o nouă achiziție importantă, ajungând la un acord cu mijlocașul uruguayan Juan Angel Albin, cel care a semnat un angajament valabil până la finalul actualei ediții de campionat, cu clauză de prelungire din vara viitoare.
 
În vârstă de 27 ani, fotbalistul are o carte de vizită impresionantă, evoluând între 2006 și 2013 în Primera Division, pentru Getafe (2006-2011) și Espanyol Barcelona (2011-2013), timp în care a bifat 128 de meciuri disputate și 21 de goluri marcate. În ultima perioadă, Juan Angel Albin a jucat în țara natală, pentru Nacional Montevideo, club care l-a și lansat, de altfel, în fotbalul de performanță.
 
Juan Angel Albin devine, astfel, cel de-al treilea transfer al grupării ploieștene realizat această săptămână, după cele ale lui Walter Fernandez și Marian Dean Beța. „Așa cum am promis, am căutat să transferăm în această perioadă jucători de mare valoare. Juan Angel Albin și Walter Fernandez au experiență căpătată în campionate puternice din Europa, în vreme ce Beța este un fotbalist tânăr, de perspectivă. Sunt convins că am devenit mai puternici și că jucătorii nou-veniți ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivele propuse”, a declarat Daniel Capră, președintele Consiliului de Administrație al FC Petrolul Ploiești.