Prima echipă

05 Februarie 2014, 12:41

Mulțumim, Damien Boudjemaa!

Mulţumim, Damien Boudjemaa!

Mijlocașul Damien Boudjemaa s-a transferat, oficial, la Slavia Praga, toate actele privind contractul său cu gruparea cehă fiind definitivate și semnate în această dimineață.

Ajuns la Petrolul în urmă cu doi ani de la formația de amatori AJ Alfortville, fotbalistul francez de origine algeriană a strâns 60 de meciuri în tricoul galben-albastru, reușind să înscrie 7 goluri în tot acest timp.

În vârstă de 28 de ani, Damien a cunoscut consacrarea la Petrolul, dar acum și-a dorit o nouă provocare în cariera sa și va evolua în următoarele două sezoane și jumătate la Slavia Praga, ocupanta locului 11 în campionatul Cehiei.

FC Petrolul Ploiești îi urează mult succes și îi mulțumește pentru întreaga sa contribuție avută în cei doi ani petrecuți în haita lupilor galbeni!

Pe această cale, FC Petrolul Ploiește dorește să vă informeze că pe site-ul oficial al clubului vor apărea informații despre transferuri doar în momentul în care acestea se vor perfecta în totalitate, așa cum a fost și în cazul lui Damien Boudjemaa.

Spre deosebire de mass-media, care poate specula pe marginea oricărui subiect, FC Petrolul Ploiești va anunța, în mod oficial, eventualele mutări numai după încheierea tuturor formalităților. Vă mulțumim!