Prima echipă

27 Ianuarie 2014, 11:53

Hamza și-a dorit să plece

Hamza şi-a dorit să plece

Atacantul Hamza Younes și-a exprimat, în nenumărate rânduri, intenția de a se despărți de Petrolul în această iarnă, în încercarea de a obține un contract avantajos din punct de vedere financiar, iar conducerea clubului și-a dat acordul ca el să demareze negocierile cu bulgarii de la Botev Plovdiv.

Insistența cu care jucătorul tunisian și-a dorit să părăsească gruparea ploieșteană i-a determinat, în cele din urmă, pe oficialii clubului să îi permită începerea negocierilor cu Botev Plovdiv, formație unde recent au ajuns alți doi foști petroliști, Alexandru Benga și Ferebory Dore.

Explicând foarte clar că vrea să câștige mai mult pentru a-și asigura viitorul, având în vedere scurta carieră de care au parte fotbaliștii, Younes le-a cerut suporterilor să-i respecte decizia. ”Am primit o ofertă foarte bună pe care nu o pot refuza. Trebuie să mă gândec la viitorul meu și sper ca toată lumea să mă înțeleagă. Sunt sigur că într-o zi mă voi întoarce la Petrolul”, a afirmat atacantul, al cărui punct de vedere îl puteți vedea, în exclusivitate, pe FCP TV aici.    

În cazul în care acest transfer se va realiza, FC Petrolul Ploiești îi urează mult succes lui Hamza Younes la noua sa echipă, mulțumindu-i, totodată, pentru întreaga și substanțiala sa contribuție avută în cei doi ani petrecuți în tricoul lupilor.